Debat op 9 mei – Nieuw- of vernieuwbouw van het Theater aan de Parade

Debat op 9 mei – Nieuw- of vernieuwbouw van het Theater aan de Parade

Op 9 mei a.s. kruisen prof dr. Antoine Jacobs, lid van het comité Geensloopwelcultuur en mr. Huib van Olden, wethouder van onder meer Cultuur in ’s-Hertogenbosch de degens. Inzet van een ongetwijfeld mooi debat is: Nieuw- of vernieuwbouw van het Theater aan de Parade.

Voorzitter van de debatavond is Tonny van der Meulen, voormalig hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. Het debat begint om 20.00 uur. Toegang is gratis. U kunt laten weten of u erbij bent op onze facebook pagina.

MELD U HIER AAN

De avond wordt omlijst door bijdragen van deskundigen over de toekomst van het theater of de schouwburg en hergebruik van gebouwen.

Het debat vindt plaats in de Kapel, de debatlocatie van RUW op het GZG-terrein. Het debat vindt plaats bij RUW (www.ruwdenbosch.nl), de Kapel van het voormalig GZG-terrein. RUW is het debat- en discussie podium van de Bibliotheek Den Bosch. Daar voeren we het gesprek over de toekomst.

RUW staat voor het Podium voor discussie en praktische initiatieven rond kennis, maatschappelijke, sociale en culturele innovatie. Ongepolijst, zo ziet RUW de samenleving. Ze is nog niet af en kan beter. Daarom organiseert RUW het gesprek over de toekomst.